Intervju med Norwegian with Tor: Tromsø, Nord-Norge, Bergen og vestlandet

14 desember 2023 | 30 minutt

Norwegian with Tor’s social media

4 Replies to “Intervju med Norwegian with Tor: Tromsø, Nord-Norge, Bergen og vestlandet”

  1. Hei, jeg har et probleme med norskappen. Jeg ser komunikasjon “error creating account”. Det er normal informasjon?

  2. Kanskje det er morsom men jeg har alltid tenkt at dere var de sammen mennesker fra først tid at jeg begynner å lære norsk. Men jeg ser egentlig at de begge mennesker gjør et intervju sammen. Jeg liker Tor masse! Han lært meg masse norsk fra hans Instagram konto. Tusen takk Lær norsk nå for denne samtalen!.

  3. Jeg ble overrasket at Nord-Norge dialekt er lettere å forstå enn Bergen dialekt. Oldeforeldrene mine kom fra Mo I Rana og moren min påvirket at dialekten deres var rare og vanskelig til andre nordmenn å forstå.

    Takk for intervjet forresten. Det hjelper meg mye i å forstå muntlig norsk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *