Intervju med Werner: Hvordan lærte jeg norsk og livet i Tromsø

24 februar 2023 | 21 minutt

Lenker:

3 Replies to “Intervju med Werner: Hvordan lærte jeg norsk og livet i Tromsø

  1. If someone would take the trouble to also include the interview as a transcribt (text) so that we beginners can read along while listening, that would be very helpful!
    Takk fra en absolutt norsk nybegynner! 🙂

    1. I think there’s supposed to be a transcript (like in every other previous podcast), maybe he forgot to upload it?

  2. Det var veldig interessant å høre på siden jeg har studerte med begge to av dere–studerte med Werners to bøker og hørte alle dine podkaster unntatt noen lagde dette år, men jeg skal oppdatere meg snart. Er du ferdig med studiene dine i Chile. Håper det var en veldig fin opplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *